2013. augusztus 31., szombat

Senki nem tudhat nálam többet rólam


Kedves "Nézőim"!

TÉNYLEG jól vagyok, és NINCS szükségem segítségre!!!
Ha lenne, már rég járnék onko-pszichológushoz (aki velem ellentétben soha nem esett át 25 alkalomnyi sugárkezelésen), vagy inkább a kognitív Szendihez...  De nincs. :-)

Az önbizalmam -- meg a lelkem -- hálistennek teljesen rendben van. Nem érzékelem a "nőiességem megcsonkításának", vagy nem is tudom, miféle traumát magyaráznak bele az ológusok/áterek... a haj ún. elvesztésébe.

Én simán felvállalnám ezt a frizurát is, de az anyukám, aki a kötelező kísérőm, nem engedi... pedig azt mondja, nem szégyell...

Talán inkább ezt kellene megpszichologizálni, hogy miért az anyám a kísérőm 39 éves koromban...

3 megjegyzés:

 1. Szia Gabi!
  De jó, hogy ilyen pozitív vagy!!! Ez szerintem még sokkal többet dob azon, hogy ilyen jól viseled.
  Hányingered van egyáltalán?
  Remélem, hogy mostmár ez az 5 alkalom gyorsan lemegy, és akkor, hogyha ilyen jól vagy, hamar el is kezdheted a kemót, és azon is gyorsabban túl leszel.
  Évi

  VálaszTörlés
 2. Sajnos, Évi, ez nem így van...
  Ha lemegy a 30 alkalom, 4-6 hét múlva lesz kontroll-MR, és annak eredménye alapján "lövik be" majd valamikor a kemoterápiás gyógyszert. De persze én elhatároztam, hogy nagyon meglepődik majd a kezelőorvosom, hogy ELTŰNTEK a sejtek!!! ;-)

  VálaszTörlés
 3. http://www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content%2Fmilyen-szponzor-%C3%A1ll-az-%C3%A1ntsz-m%C3%B6g%C3%B6tt-kik-kaptak-m%C3%A1rv%C3%A1ny-eml%C3%A9kt%C3%A1bl%C3%A1t

  VálaszTörlés