2008. november 10., hétfő

Másnap

"Aludtam" rá egyet. Pár órát.
Végül is ironikus, hogy meghosszabbították az életem, én meg hisztizek, hogy de mér' csak ennyivel, mikor nem is tudhatom, hogy mennyi az az ennyi. Lehet, hogy mondjuk lenne 10 évem, de a kilencedikben elüt egy autó, kitör a harmadik világháború, vagy meghalok méhnyakrákban vagy multivitamin- vagy csokitúladagolásban, ha így folytatom... vagy elmegyek szorongásoldó pszichotróp gyógyszereket íratni, amik szétrombolják a májam, vagy.
És az is roppant vicces, hogy mindezidáig, mondjuk konkrétan pár évvel ezelőttig kifejezetten akartam, hogy legyen már vége ennek az egész életnek nevezett gyötrődésnek, és tessék, most meg nyoma sincs bennem semmilyen halálvágynak, hanem ellenkezőleg.
Ki érti magamat?!
Most lenne jó depresszív zenékben tobzódó, My Dying Bride-ot hallgató huszonévesnek lenni!
De hát ezt elszúrtam... :P

Valahogy...

Valahogy el vagyok szontyolodva.
Most fogtam fel, hogy az éveim meg vannak számlálva...
Nehogy küldjön nekem bárki pozitív-gondolkodós anyagot!
El fogok menni a pszichológusnőhöz asszem.
Összeomlottam.
Nekem tényleg agydagantom volt...
...és visszatérhet...
mert általában visszatérnek...
és megint megműtik és megint kimetszenek egy darabot majd az agyamból
és addig lehet ezt csinálni, míg marad belőle egyáltalán valami...
vagy zombi leszek
vagy halott
nem kéne valahogy még jóval azelőtt meghalni, mielőtt meghalok???

Oligodendroglióma

Az oligodendroglióma az agydaganatok egyik típusa, idegszövet eredetű daganat. Általában középkorú embereknél jelentkezik, és többnyire lassan növekvő tumor. A grade 2 a daganat szövettani rosszindulatúságának mértékére utal, ez az érték közepesen rosszindulatú daganatot jelent.

Legsűrűbben 45-50 éves korban fordul elő. Szövettanilag jóindulatú daganatnak számít (rosszindulatú formája az oligodendroglioblastoma), ám gyakran beszűri a környezetét, emiatt teljes egészében nagyon ritkán távolítható el. Ebből következően kiújulása ugyancsak borítékolható, ám a klinikai gyakorlatban fellelhetők olyan esetek is, amikor többszöri operációval a betegnek 15-20 éves túlélést is tudtak biztosítani az orvosok.

http://www.rakgyogyitas.hu

SZÖVETTANT HOZOTT A POSTA!