2013. augusztus 19., hétfő

A kopasz... hmmm... énekesnő...Magamról hirtelen most ez a Ionescu-darab jut eszembe...

(Jézusmária, agydaganatos vagy, és mégis olyan színműveken jár az eszed, amelyeket sosem láttál,  csak hallottál róla? Ne haragudj, de ez az egész nekem túl HITELTELEN.)8 megjegyzés:

 1. Szép vagy! Hajjal vagy anélkül :-) (HITELTELENÜL szép, nem szégyelled magad, daganatos létedre szépnek lenni...?! :-P )

  VálaszTörlés
 2. Nagyon bator vagy! Es szep a fejformad. :-)
  Fizikailag hogy vagy?

  VálaszTörlés
 3. Köszi ewy82! :-)
  Fizikailag? ja, hát iszonyú gyenge vagyok, nem bírok hajolgatni, kiesnek a tárgyak a kezemből, gyakorlatilag mindent az anyukám csinál helyettem/értem/nekem...Én csak netezek, meg a Borival foglalkozom, amíg bírom... :-)

  VálaszTörlés
 4. Gabi! Azt hiszem ebben a 2 és fél percben sokkal több van, mint bármelyik, bármilyen jól megírt darabban. Nagyon kifejező és tele van érzelmekkel. Mondhatni sugárzik... Ha-ha! :) Sokat gondolok rád. Nem tudom, hogy ez neked segít-e... De nekem igen!

  VálaszTörlés
 5. hajra Gabi, eros csaj vagy, menni fog! Bizom benne, hogy a kezelesek ezen vacak mellekhatasai is hamar elmulnak es sokkal jobban fogod magad hamarosan erezni!!! Puszi, Messi

  VálaszTörlés
 6. Drága Zsolti! Nekem tuti segít minden rámgondolás!!! A kezelőorvosom, akit minden gliceriníratáskor látok, azt mondta a múlt héten, hogy: "csinos a kalapja", illetve, hogy "örülök, hogy TÚL jól van!!!"...

  Ma pedig a kezelőorvosomat helyettesítő doktornő írta fel a kb. másfélheti italadagomat, és döbbenten meredt a világító fejemre...
  Ezek szerint mégsenem kellett volna nekiesni???

  VálaszTörlés
 7. Drága Messi (és Resuah)!

  Én is sokat gondolok rátok (és a lovaitokra is, akiket éppenséggel még nem láttunk, de mivel Borikánk él-hal a pacikért, úgyhogy egyszer majd felbukkanunk felétek...)

  Mindegyik tünet közül a gyengeség a legrosszabb (hihetetlen, hogy egyszer biciklizni is képes voltam valaha..., miközben most meg recsegek-ropogok), de köszi a biztatást. (Na, lámcsak, kedves Névtelen, kezd vacakolni az agyi helyesírás-modul: elfelejtettem, hogy rövid i-vel vagy hosszú í-vel biztatunk??? Közben kiderült: röviddel)

  VálaszTörlés