2013. augusztus 15., csütörtök

Kedves Blogolvasók!

Míg a nép a belvárosban mulatozik , addig én végre végig tudtam olvasni az ÖSSZES hsz-t, ééés nem ment fel a vérnyomásom!!!
Nagyon különös, hogy sem B, sem én nem tudok rájönni arra, hogy ki a csuda lehet G??? Bringázik is meg eü-s is, meg nem tom még mit össze nem handabandázott magáról.... Ő ismer minket, mi meg nem őt.
Gondoltam egy miskolci neurológusra, de ő nem alacsonyodna le ehhez a stílhez... Mivel nagyon fájt a fejbőröm (nyilván, hiszen NEM egészséges...), már két napja letolattam a félméternyi hajam. Nem volt bennem annyi lelkierő, hogy ezt jóval az esemény -- az elodázhatatlan hajhullás -- előtt megtegyem, mint anno 2008 őszén.
Valami csodában reménykedtem, mint rendesen, hogy nekem NEM hullik majd... De bizony hullott. Konzultáltam a kezelőhölgyemmel -- minden nap elfelejtem a nevét mint abban a filmben, tudjátok... --, elmondta, hogy mit KELL sürgősen tennem, és én még aznap este elmentem anyukámmal és Borikánkkal a teszkógazdaságos fodrászatba, hogy megszabadítsanak a berasztásodott, összepulikutyásodott hajcsomóimtól. Köszönöm az ötletet az ötletadónak, és itt is elnézést kérek Tünditől, aki mára várt volna.
Majd lesz kép is, még egyelőre hullatom azt, ami megmaradt...Kérésre (és természetesen felbélyegezett és megcímzett válaszboríték ellenében) küldök belőle mintát... ha kéritek. GATTACA-rajongók DNS-mintát is kérhetnek belőle. Gyanítom, így könnyen kiderül, milyen gyereket NE akarjatok majd magatoknak. 1p19q kodelécióra figyelni ám!!! ;-)

2 megjegyzés: