2008. december 3., szerda

Tea

Ismeritek ezt a terméket? Vagy ismertek valakit, aki ismer valakit, aki itta? Van erről tapasztalatotok, véleményetek? http://codtea.oditech.hu/
Kaptam egy könyvecskét (Segítség RÁK esetén CoD betegtájékoztató) a teáról, és mivel alapvetően szkeptikus vagyok/lettem, és mielőtt a gyedem ráköltöm, érdekelne, hogy mit gondoltok róla. Köszönöm!

5 megjegyzés:

  1. Szia Gabi,

    Én is utánanéztem ennek a CoD teának, és mindenki nagyon ajánlgatta - egyébként elég drága. Aztán egyszercsak rátaláltam egy fórumra, ahol többen írták, hogy máj, vese és egyéb károsító hatása van. Állítólag egy férfi itta a teát, és az annyira károsította a máját, hogy abba kellett hagynia a gyógyszeres kezelést, mert nem bírta volna a szervezete. Hát én inkább úgy döntöttem ezzel kapcsolatban, hogy nem kockáztatok. Szóval mi inkább nem próbáltuk ki. Meg állítólag már nem olyan jó, mint régen, mert a doki, aki árulja már inkább a pénzre megy, és kifürkészhetetlen, mik a hatóanyagok,mert nincs rajta, vagy legalábbis nem minden. Ennyit tudok róla...De aztán lehet, hogy ezt csak a konkurencia, vagy a rosszakarók terjesztik,nem tudom. Az a baj, hogy sokat "játszadoznak" a beteg emberekkel sajnos. Nehéz eldönteni, mi az igaz, és mi nem.
    Mi a tafedim teát isszuk, arról még nem hallottam rosszat.


    Viki

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Mi itattuk apummal, szörnyű íze van, de lenyelte. Semmi változást nem hozott. Mi még cevitolt is adtunk mellé infúzióba. Sajna az agydaginál nem hiszem, hogy hat ez a tea. Tudjátok, agyérgát...Nem akarok senkit lebeszélni, de...Ha úgyis fehérvári vagy, maradt nekünk, szívesen odaadom kipróbálni. Speckó bánásmódot is kíván a dolog!
    A preventát is itta apum, de azt már későn kezdtük el. A honlapján van egy hölgy,aki rosszindulatú asztrocytából gyógyult ki. Drága, de ha a neten rendeli az ember, akkor olcsóbb, ingyen kihozzák. Szeditek a culevitet?(napi 20 db,azaz óránként kettő)
    Erőt, kitartást!

    VálaszTörlés
  3. Szia Gabi,

    Már én is megkaptam az infót a teáról, de valahogy nem igazán akaródzik hinnem benne.... Ha a kemó olyan nehezen jut fel az a agyba az agyérgát miatt, akkor egy tea hogyan segít? Nem tudom, lehet, hogy tényleg segít és csak én vagyok szkeptikus.
    Én ittam a Preventa nevű vizet mióta kijöttem a kórházból, egészen a kontrollomig és hát ráment 100ezer forintom és mondanom sem kell, h amint írtam is a daganat burjánzik, tehát ez a csökkentett deutérium tartalmú humbuk NEKEM nem vált be. És nem érdekel a szöveg, h lehet ha nem iszod, akkor sokkal nagyobb lett volna...stb. De az az igazság, h a többiben sem nagyon hiszek, mert mindnek olyan szépen le van írva a kutatási, elméleti...stb háttere, de ki tudja ezt alátámasztani aki objektív? Nyilván a saját oldalukon csak jót fognak írni. A saját oldalukon nyilatkozó emberek is csak pozitívumot fognak mondani. Tehát ki marad? Véleményem szerint túl sok a kókler. Ha már foglalkozom alternatív módszerekkel, lehetőségekkel, akkor inkább a lelki és egyéb dolgokra nézek rá. Én még nem hallottam, senkitől h Preventát v COD teát ittam és megyógyultam, vagy eltűnt, v totál tünetmentes lettem! Az USA-ban az ESSIAC tea a nyerő, de itthon nem találtam eddig, azt sem tudom pontosan, h mi az, de ez sem gyógyír.
    A Culevitet ma kaptam meg, Apám rendelte nekem és hozta el, talán holnap elkezdem szedni, úgy vagyok vele, h erősít és az már elég. Nem úgy tekintek rá, h ez gyógymód, v tünetmentessé tesz majd....
    Amúgy a blogomban majd erről is írok egy kicsit. (legalábbis a terveim között szerepel)
    Erőt, akaraterőt és kitartást! És persze egyre jobb, szebb és pozitívabb napokat kívánok!

    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Szia Gabi!

    A celladam cseppet szedtem mütét után. Azért ezt választottam, mert egy közeli rokonomnak a gyomrában a daganat olyan nagy volt, hogy felnyitották, de nem tudták már megmüteni. Ő kemóterápiát kapott és mellé injekcióba orvoslánya adta a celladamot. Teljesen meggyógyult, ami v. a kemónak v. a celladamnak, vagy a kettő együttes hatásának köszönhető.
    Én biztam a celladamba és az agykontrollal megerősitettem még magam.-

    A teát ajánló orvos nekem kifejezetten ellenszenves, és nem hittem benne. Egyébként nekem különben is az a véleményem, hogy amit itthon találnak ki és itthoni növényekből állitanak össze az lehet nekünk hatásos.
    Afrikai, amerikai stb. kontinensekről behozott csodanövényekben nem hiszek.

    Puszi

    Éva

    VálaszTörlés
  5. szia Gabi,

    az én férjem annak idején itta a teát, de inkább csak a kiújulás megelőzéseképp és nagyon rövid ideig. Merthogy nem ártott, de azt se vettük észre, hogy bármit javított volna az akkor a kemótól elég gyenge állapotán. Jobbak voltak a gyógynövénykeverékek, azok használtak.

    Dorada

    VálaszTörlés