2013. július 23., kedd

Radioterápia


Az első sugárkezelésen túlestem tegnap.
A gép pont így néz ki: GÉP, csak éppen rajtam maszk van, amivel moccanatlanul rögzítenek az ágyhoz -- szemben ezzel a fotóképes fiatalemberrel.

Nem sok mindent lehet erről írni, éppúgy ahogy a "na milyen volt a röntgened" kérdésre sem... Körbe-körbeforog körülöttem a készülék, nem látni, nem hallani semmit (miért, mit vártam?), de ott az agyam mélyén valami történik... nyilvánvalóan...


Mint tudjátok, nagyon fontos a pozitív hozzáállás, amit nem szeretnék olyan történetek olvasásával sem gyengíteni, mint a "nekem is volt egy agydaganatos ismerősöm, de már elmúlt..."
Ezért arra kérek mindenkit, aki irántam és a sztorim iránt érdeklődik, hogy csakis pozitív, optimista kimenetelű infókat osszon meg velem!! :-) Köszönöm a megértéseteket!

5 megjegyzés:

  1. Most komolyan vannak olyanok, akik negatív dolgokkal zsibbasztják az agyadat? Már hogy ilyen konkrét legyek:-) Isten ama állatkertje, ugye. Örülök, hogy rászántad magad a sugárra. Hol csinálják? Amúgy meg minden érdekel, csak írjál magadról. Tudod, a stílusod miatt:D
    weronika

    VálaszTörlés
  2. Hajra Gabi! Megcsinalod!
    Eros Csajszi vagy, tudod!
    Mellekhatasokkal hogy allsz?

    Kitartas,
    Evi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen weronika! Az Országos Onkológiai Intézetbe (közismertebb nevén: Kékgolyóba) járok. Már bánom, hogy nem szerkesztettem egy szavazó lehetőséget a facebookra: sugarazás, sugarazást NE!, illetve alternatív terápia + sugarazás. Garantáltan mindegyik opcióra érkezett volna számtalan támogatást, na de így jár az, aki "társadalmi szerepvállal" a saját életével.

    VálaszTörlés
  4. Drága ewy82! A mai bejegyzésem neked (is) szól! Remélem, jól érzitek magatokat azon a gyönyörű helyen!!! Én is olyan pasit akarok, aki magával visz tengerpartozni!!!! MOST!!! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz ilyen pasi, hidd el!!!
      Nagyon megerdemeltuk mar, 7 ciklus kemo utan magyon szuksegem volt erre. :-)
      En is ittam anno a glicerint, haaat, tenyleg a legborzalmasabb dolog volt....

      Törlés