2013. július 26., péntek

Addendum


"Kockázatok és mellékhatások tekintetében" a helyzet a következő:
kedves fogászdoktorom szerint NINCS köze az eltört (korábban gyökérkezelt és még mindig bent tartózkodó) fogamnak a sugarazáshoz. Pedig azt hittem...

Minden nap fáj a fejem, több helyen is pontszerűen szurkál, ilyet még azelőtt nem tapasztaltam. De az a mantrám, hogy minél jobban fáj, annál jobban gyógyulok...;-)

Továbbá borzasztóan fáradékony vagyok, és rettenetesen le vagyok lassulva, olyan, mintha lassított felvételen mozognék.

Minden reggel és este 1 dl ivóGLICERINt kell bejuttatnom a szervezetembe. Ez a legrosszabb minden közül, illetve még a napi 2x-i utazgatás is elég kemény (ennek megoldásán már dolgozik legkedvesebb barátosném), bár amikor légkondis vonattal megyünk, az egész tűrhető, de akkor meg este jelentkeznek megfázásosságos szimptómák...

Amúgy pedig nem szeretném magam figyelni egész nap, mert van ám nekem egy zöldgallytöréses kis hatévesem is!!! :-))

Holnap exdaganatosok bulijába vagyok hivatalos Sársaintmájkl-ra. Nekem nyilván megelőlegezték :-)

Röviden ennyi.
Puszilok mindenkit.

3 megjegyzés:

 1. Szia Gabi!
  Az számomra nem derült ki az írásaidból, hogy a férjeddel nincs minden rendben köztetek (mondjuk közöm sincs hozzá:-)), de mindenképp kell egy pasi a tengerhez? Mármint hatévessel, vagy nélküle egy barátnővel nem megoldható a sugarazás után? Tényleg, mennyi ideig kell menned?
  Kitartás, lesz ez jobb is:-)
  weronika

  VálaszTörlés
 2. Ja hát de. MINDEN rendben van. :-) Ő bringázik, meg engem cipelget egy gyógyító bácsihoz (http://www.demokrata.hu/ujsagcikk/arckep_nagy_gyula/)

  Összesen 30 alkalomra vagyok kiírva, ami munkanapokkal számolva: szeptember valahányadikáig kitart...

  VálaszTörlés
 3. Akkor szerencsére csak félreértettem vmit:-) Ez a gyógyító bácsi meg nagyon érdekes. Voltál már nála? Kíváncsi vagyok, mi a személyes benyomásod.
  Szeptember meg olyan gyorsan itt lesz, hogy észre sem vesszük.De azért kitartás!
  weronika

  VálaszTörlés