2008. november 7., péntek

Agydaganat Klub

Ott voltunk párommal. A klubvezetőkkel együtt összesen kilencen. Megdöbbentem, mert azt gondoltam, egy hatalmas konferenciaterem zsúfolásig tele lesz műtött, gyógyult, vagy éppen most diagnosztizált emberekkel, de nem. Bemutatkoztunk egymásnak, elmeséltük a történetünket, feltettük a kérdéseinket, hogy ki mire számít, mit szeretne tudni a témával kapcsolatosan, és a klub vezetői ígéretet tettek rá, hogy szakértőket hívnak az eljövendő alkalmakra. A következő találkozó december 8-án lesz.

Megtudtuk, hogy az Onkológiai Intézetben dolgozik Dr. Oláh Edit, akinek a genetikai kutatás a területe, és az asszisztensénél lehet érdeklődni genetikai vizsgálattal kapcsolatban.

2 megjegyzés:

  1. mik vannak! nem is hallottam ilyenről.
    bár szerintem elég nyomasztó lehet sok beteg emberrel találkozni, az azt a látszatot adja, hogy ez egy gyakori betegség. főleg, ha negatívak, vagy ha sokaknak vannak rossz tapasztalataik, élményeik, és azokat súlykolják a többiekbe...
    persze nem tudom, még sosem voltam ilyenen:)
    nem mesélsz még róla, hogy mi történt ott, miről beszélgettetek?

    VálaszTörlés
  2. Gabi!

    Oláh Editnél én is jártam (nekem a mellemben volt daganat), mert nálunk nagy a családi halmozódás, egy nagyon aranyos, nagyon közvetlen nő.
    Érdemes tenni nála egy látogatást!

    VálaszTörlés