2008. október 9., csütörtök

Kívánság

Kedves Jóisten! Kérlek, legyen úgy, hogy azt mondják az orvosok: "Nini!!! Nocsak!!! Nahát!!!! Hiszen ez nem is asztrocitóma, se nem jó-, se nem rosszindulatú tumor, nem daganat, nem rák, hanem nézzük csak meg még közelebbről!!! Né'má' ez egy piros Rudy Project sisakdarabka, ami beékelődhetett ennek a nőnek a fejébe 2005 nyarán!!"

:-)))

Annyi de annyi ember "nézte meg" az AK-s laborjában a fejem, és állítja, hogy nem is lát daganatot és nincs is ott semmi rákszerűség...

Abban reménykedem, hogy TÉNYLEG azt fogja mondani az orvos, hogy ez nem az, aminek gondoltuk, hanem mondjuk volt egy mini-agyvérzésem az eséskor, vagy megsérült ott egy terület, egy ér egy akármi, ami ottvan, és a szüléskor meg nagy nyomásnak volt kitéve az a terület, és az erőlködés is hozzájárult, hogy még nagyobb lett, és mostanra tetőzött.
Legyen így! Legyen így!! Legyen így!!! Lécci-lécci-lécci!!! ;-))

2 megjegyzés:

  1. Ha mégis muszáj megoperálni Téged Gabi amit úgy szerettem volna, ha elkerülsz akkor én azt kivánom: Az orvosok döbbenjenek meg, mert nincs ott semmi! Legyen téves a diagnózis! A mütéti beavatkozás legyen problémamentes! Nagyon gyorsan épülj fel a mütét után! Hiszen Te annyira megerösődtél már, hogy már arra is képes vagy, hogy szeretettel irányitani tudod sejtjeid regenerálódását is.
    Én hiszek a "csodában" ami benned van. Hiszem, hogy meggyógyulsz!!!!!

    VálaszTörlés
  2. én biztosan tudom, hogy minden rendben lesz!
    mindent jól kivesznek onnan ami nem oda való, utána már csak egy-két hét, és ismét mehetsz kirándulni, biciklizni!!:))) sokkal jobban fogod érezni magad, mint előtte!

    VálaszTörlés