2015. április 15., szerda

MR-ben jártam


Íme az újabb MR-eredményem. A hülyeség a fejemben hála Istennek, stagnál, nincs változás az előző (januárihoz) képest. Mint azt már közhírré tettem, a januári pedig nem változott az október 4-i (igen jó!) eredménnyel összevetve.

Az új MR-gép lényegesen hangosabban dübörög, mint a korábbi, érdemes füldugót vinnie magával a kedves páciensnek, akkor is, ha előtte senki sem figyelmezteti erre. Nekem van füldugóm, és így annyira nem zavart, de lehet, hogy a metálkoncerteken edződött füleimet dugó nélkül sem zavarná. Noha ezek a gép által keltett csattogó, zakatoló ütemek inkább egy brutálisan hangosra sikeredett dark gabber techno-party képeit és hangzavarát idézik fel, lásd: Hardcore Gabber Set // 31.01.2014


Az én állapotom miatt valamiért nem szúrták félidőben a kontrasztanyagot, hanem az MR vizsgáló előtti váróban lévő ágyra kellett felfeküdnöm, és egy branült helyezett el az egyik kedves kis hölgy, majd ezen keresztül érkezett a vizsgálat közben a kontrasztanyag a véráramomba. Amikor jött a "cucc", feszítő érzést észleltem a karomban.

Más nem történt. :-)






1 megjegyzés: