2014. május 14., szerda

Pénzről van szó!!!


Kedves Sorstársaim!

Nekünk is jár a betegségünk utáni adókedvezmény évekre visszamenőleg is. Talán még  időben szólok, és fel tudjátok keresni a körzeti orvosotokat, aki kiadhatja Az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevételére jogosító igazolást

Hosszas procedúra és az OEP-pel való levelezést követően az én igazolásomra a C7930-as BNO kód került, amelyhez a kedves OEP-es hölgy azt írta nekem:

"Így ez megfelelhet a 335/2009. (XII. 29.) Korm. rendelet az összevont adóalap adóját csökkentő kedvezmény igénybevétele szempontjából súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségekről mellékletének 7. pontjában szereplő agy áttétes betegségének."

Kereshető kódok: http://www.gyogyinfok.hu/forum/BNO/index.asp

Remélem, segítettem nektek!
Üdv,
Gabi
4 megjegyzés:

 1. ezt a cikket most olvastam, és egyből eszembe jutottál, remélem nem haragszol, hogy idekommentelem:
  http://www.king5.com/health/Poliovirus-kills-brain-cancer-tumor-257149671.html

  VálaszTörlés
 2. Kivancsi voltam mi van veled. Haaat, nem erre szamitottam. Nem olvasom vegig az egesz blogod, mert nem akarom. Te voltal a legerosebb ember akit valaha ismertem, nagyon kivancsi vagyok, hogy fogsz kimaszni a slamasztikabol, mert ki fogsz, ismerve teged az boritekolhato...

  Fefe

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, Fefe a soraidat. Jólesik, hogy az általad valaha is ismert legerősebb ember lehetek. Jajj azok a szlovén hegyek!!! :-))

  VálaszTörlés