2014. január 16., csütörtök

Helyzetjelentés


Inkább megírom, hogy "na mi a helyzet azóta", ugyanis kezdek belefáradni megint a levéláradat megválaszolásába, és a telefonos érdeklődőknek is csak ugyanazt tudom mondani.

Voltam a fehérvári neurológia epileptológiai szakrendelésén, kaptam Trileptal nevű méregerős tablettát, amelyből reggel és este kell 300mg-ot bevennem preventíve. Ezt azért jó, hogy szednem kell, mert gyakorlatilag egész nap szédölgök, fáradt vagyok és gyenge. Ha már az alapbetegség nem okoz ilyeneket, majd okoz az epilepsziát megelőző gyógyszer! Hurrá!! Amikor megyek az utcán, húz balra a fejem.  Aki nem tudja -- márpedig ki tudná, nincs rám írva, hogy miért --, nyilván azt hiszi, hogy fényes nappal részeg vagyok.

Voltam EEG-n. Egyértelműen látszik, hogy  nincsenek konkrét epilepsziára utaló ún. tüskék az agyhullámaimban, ugyanakkor a tablettát folyamatosan szednem kell.


A következő kemociklus gyógyszereit február 3-án veszem fel, február 10-én MR-kontroll, annak az eredményével megyek vissza a helyi neurológiára.

Többen nehezményezték, hogy az utolsó képemen túl szomorú vagyok. Nem tudom, ki milyen lenne úgy félórával élete első, ezért sokkoló epilepsziás rohama után péppé harapdált nyelvvel...

Íme egy kevésbé szontyolgó, karácsonyi fotó. Egyébként életemben nem éreztem még ilyen jól magam, mint mostanában. Kevésbé jóindulatúak szerint ez a rengeteg, a központi idegrendszerre ható gyógyszer miatt van. Lehet. Ahogy az is, hogy rám talált egy igazi lélekgyógyász. Igaz, erről képesítése nincs, de hatalmas a szíve, és én éppen beleférek. :-)

Ez a kép december 24-én készült, azóta sokkal több a hajam!!
Na és mivel ez tényleg az én blogom, valóban azt teszek ki, amit csak akarok anélkül, hogy a szőnyeg alatt kúszva, sokszor elnézést kérve és folyton mentegetőzve kellene írnom. Aki ezzel nem ért egyet, ne olvassa, szépen kérem.

És még egyszer utoljára arra is megkérek mindenkit, hogy semmilyen ezoterikus, kvázi vallási, betegségek végső okait tutira tudó anyagot NE KÜLDJÖN NEKEM, ne hívjon semmilyen közösségbe, gyülekezetbe stb. Köszönöm!

3 megjegyzés:

  1. Pedig pont most találtam a legcsodálatosabb gyógyító erőre ami létezik. Azon gondolkodom, hogy veszek egyet. Na de ha neked nem kell, akkor nem kell :)
    http://navaratna.hu/?gclid=CJ--sbO3hbwCFQ1L3godbxwAbQ

    VálaszTörlés
  2. Sefatias, miért nem inkább ezt?
    http://www.andara-asvanyszalon.hu/halako/?refer=facebook_promoted

    VálaszTörlés
  3. Hát ez is jónak tűnik. Nagyon jó, hogy ennyire törődnek az egészségemmel és ilyen sok csodálatos gyógyításra alkalmas szemetet lehet vásárolni.

    VálaszTörlés