2013. november 7., csütörtök

Még hármat kell aludnom...

... és megyek MR-kontrollra. Hétfőn derül ki, 1. kell-e kemoterápiás kapszulát szednem, illetve azt, hogy 2. volt-e valami értelme a sugárkezelésnek egyáltalán...

Remélem, hogy 1. nem, 2. igen.

Most nem tudok pozitív lenni, a vegetatív idegrendszerem átvette a hatalmat fölöttem...
Szómagyarázat következik: a pánik az az, amikor a Gladiátor című filmben az arénába lépés előtt állnak a láncos buzogányt pörgető alakot sejtető kerítés előtt, és az egyikük bepisil...

Sajnos, szinte minden ismerősöm beleesik a "mitől alakult ki a daganatom?" végtelenített, mélybe húzó gondolatörvényébe, és mentőövként alkalmaz parányi, inkább haszontalan semmint hasznos fűszálakat.

Hosszú éveim tapasztalatai alapján azt mondom, NE keressétek az okokat, nincs értelme! VALAMI miatt lett, mert lenni akart. Én is sokáig hittem benne, hogy ha zsírt eszem némi kis proteinnel, akkor nem lesz miből táplálkoznia a daganatsejteknek. Nos, nem így történt, ettől még lehet, hogy másnak sikerülhet daganatsejteket gyilkolászni zsírral. Van, akinek a meditáció és a vizualizációs gyakorlatok segítenek, illetve az energiagyógyászat különféle formái. Én őszintén hiszem, hogy MINDEN placebo, a szónak abban az értelmében, hogy ha hiszel benne, ha tudsz hinni benne, és ez belülről jön, nem magadra erőszakolod, akkor lehet, hogy beindíthatja az öngyógyító folyamatokat. Lehet... Én ennél többet nem tudok, és vitatkozni sem akarok senkivel.

Inkább javaslok egy mókás videót, a Homeopátiás sürgősségi című angol jelenetet.


6 megjegyzés:

  1. Sokszor eszembe jutottál a napokban, hétfőn meg majd duplán gondolok rád. Nem mintha ez olyan nagy segítség lenne, de talán jó érzés, hogy veled vagyunk, drukkolunk. Várjuk a remélhetőleg jó híreket!

    VálaszTörlés
  2. Szia Kedves Pillanat!
    Igen, jó érzés, hogyha sokan gondolnak az emberre, és erről tudomása is van! Az a legjobb!
    Köszipuszi
    Gabi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon drukkolok, Gabi!!!!

    VálaszTörlés
  4. Remélem, csupa jó híreket kapsz!

    VálaszTörlés
  5. Gabi! Mi az eredmény? Tudósíts, kérlek!

    VálaszTörlés