2013. november 20., szerda

Itt a vége!


Komolyan. A mai nappal abbahagytam a kirakatban "ácsorgást". 

Nem akarok másokat felzaklatni a "kattogásaimmal", noha senkit sem köteleztem semmilyen módon arra, hogy ezt az oldalt olvasgassa. De a dicséretekből és a kritikákból éppúgy elég! Nincsen ugyanis elegendő verbális eszközöm arra, hogy a támadásokat visszaverjem, magamat megvédjem élőszóban, telefonban. És magyarázkodni sem szeretnék, főleg a lustaságomat nem kívánom kommentálni. Annyit azért hozzátennék, hogy nem igaz, hogy egész nap ezen a blogon ügyködök, vagy ezt tartom a figyelmem fókuszában. És igen, van ez a hit AK-s és pozitív gondolkodó körökben, hogy amire az ember figyel, az megnő (ezt a fiúk gondolom jobban tudják), és amit a figyelmünk fókuszában tartunk, amire koncentrálunk, az belép az életünkbe. Nem hiszem, hogy ez a blog tartja fenn a tüneteimet, és azért nem reagált a szervezetem a sugárra, hogy legyen miről panaszkodni... 

Azoktól is elnézést szeretnék kérni, akik azt képzelik rólam, hogy még mindig az az ember vagyok, aki huszonegynéhány évvel ezelőtt voltam, BCs barátnője. Figyelem! Azóta RENGETEG idő telt el, sok minden történt mindenkivel...

Van, aki boxzsákot püföl, van, aki kimegy az erdőbe ordibálni -- kinek-kinek a temperamentuma, karaktere szerint -- én meg írok. Visszatérek a jól bevált A/5-ös spirálfüzetekhez és töltőtollakhoz. A saját nyugalmam érdekében.

Köszönöm mindenkinek, aki önmagamtól akar megvédeni. 
Mindenkinek kívánok hosszú, egészséges életet! :-)

December 9-én megyek a következő adag gyógyszerért, február 10-én MR-re. Más nincs. 

Megerősítés az elhatározásomhoz: ma reggel szíven ütött, hogy az az esemény, amelynek minden részletére világosan és pontosan emlékszem, meg sem történt!!! 

15 megjegyzés:

 1. Gabi, ha a blogolast abba is hagyod, engem erdekel a hogyleted, lehet, hogy legalabb e-mailt kuldesz neha?

  VálaszTörlés
 2. ...fuss el véle. Hude kíváncsi lettem volna az okra. De majd elmondod ha találkozunk. Vannak ugye extro- meg introvertált személyiségek. Te ennek mindig is olyan jól fűszerezett keveréke voltál. Az ÍRÁS meg ugye csak megszületik ha olvassák, ha nem. Pusszantás.

  VálaszTörlés
 3. Majd személyesen elmondom, OculusDei!
  Csak el kéne végezned eccer már azt a pszichológia szakot!!! ;-))

  VálaszTörlés
 4. Szia Gabi, 1x talalkoztunk Sukoron (Moha novere vagyok), akkor egyszer es mindenkorra a szivembe zartalak!!!
  Nem tudom mikor es hogy keveredtem ra a blogodra, nem szoltam hozza soha, de kethetente-havonta raneztem hogy hogy vagy. Valami megmagyarazhatatlan ok miatt nagyon fontos volt szamomra hogyleted. En magam sem ertem. Nagyon izgulok es szoritok erted! Kerlek ha nem is folytatod ezt a blogot, neha jelezz nekem is hogyletedrol, es remelem lesz meg Sukoroi buli ahol talalkozhatunk! Szolok Mohanak!
  Puszillak, legy eros, szeresd Borit tovabbra is ( amugy minden szavad arrol arulkodik hogy oriasi szeretet van benned fele, nem igaz a kosziv), legy jo, szia Eszter

  VálaszTörlés
 5. Szia Gabi, 1x talalkoztunk Sukoron ( Moha novere vagyok), akkor orokre a szivembe zartalak. Bent tartottalak, hogy egyszer majd valamikor folytatjuk... Aztan valahogy ratevedtem erre a blogra. Rendszeresen elolvastam, kethetente-havonta raneztem, hogy lassam hogy alakul a harcod a betegseggel. Tudom hogy gyozni fogsz! Megertem hogy elfaradtal es visszavonulsz, befele figyelsz, de kerlek neha adj jelt magadrol, akar privat is, nekem ez valamiert az eletem resze lett. Szeresd Borit (nem igaz amit a koszivrol irtal, minden Borival kapcsolatos megnyilvanulasod oriasi kapocsrol arulkodik), pihenj, harcolj, segits masokon, irj, szeress!
  Oriasi meghajlasom elotted, es nagyon remelem talalkozunk meg Sukoron (szolok Mohanak), szia: Eszter

  VálaszTörlés
 6. Gabi!Én rettenetesen sajnálom,hogy abbahagyod!!!Ha hiszed ,ha nem sokszor a te erődből merítettem erőt!

  VálaszTörlés
 7. Gabi! Én sem kommenteltem, csak olvastalak. És szorítottam neked, aggódtam érted, sokszor együttéreztem veled - és csodáltalak. És még mindig csodállak. Példát mutatsz nekem sokmindenben.
  Tulajdonképpen csak annyit akartam írni, hogy ha nem lesz blog, amit olvashatnék - mert nem ezt írod, mert inkább a naplódba írod a gondolataidat -, akkor is sokszor eszembe fog jutni, hogy mi van veled, hogy vagy? Szorítok neked, aggódom is érted egy kicsit, és bízom abban, hogy minden rendben lesz! :) Lilla

  VálaszTörlés
 8. Kedves Gabi, ismeretlenül is csodáltalak a bátorságodért, amivel írod ezt a blogot. Én is is sajnálom, hogy abbahagyod, de azt hiszem, megértelek. Bízom benne, hogy hat a kezelés, szívből kívánom!

  VálaszTörlés
 9. Gabi! Aludj még párat a dologra. Szerintem ne hagyd abba. Szeretnénk tudni, hogy vagy! Szerintem sokan vannak vele úgy, mint én: nem akarlak privát üzenetekkel zargatni, mert nyilván van fontosabb és értelmesebb dolgod is, mint nekem írogatni, akivel ezer éve találkoztál utoljára.
  Persze azt is elfogadom, ha tényleg nem írsz tovább blogot, de azért reménykedem. Puszillak!

  VálaszTörlés
 10. kedves Gabi! en is remelem, hogy folytatod az irast, ha ujra kedved tamad hozza, en is huseges olvasod voltam. gyogyulast kivanok!

  VálaszTörlés
 11. Drága Gabi! Csatlakozom az előttem szólókhoz, gyakran olvasgattam a régebbi bejegyzéseket és kerestem az újat. Nem szóltam hozzá, de érdekelt-érdekel a hogyléted. Itt megtudtam sokmindent anélkül, hogy buta, fárasztó kérdéseket kellett volna feltennem. Erőt, gyógyulást kívánok Neked tiszta szívemből! Puszillak!

  VálaszTörlés
 12. Szóról szóra leírhatnám,amit Krisztina Molnár Írt.
  Én is erőt,gyógyulást kívánok Neked !
  Remélem a mai MR vizsg. erdménye jobb lesz !
  puszillak

  VálaszTörlés
 13. jaj bocsánat az MR csak febr.10-én lesz

  VálaszTörlés
 14. December 9-én megyek a következő adag gyógyszerért, február 10-én MR-re.

  VálaszTörlés
 15. Hajrá Kedves Gabi! Azon a novemberi kedden, amikor nehezen tájékozódtál az Amerikai útnál, én akkor voltam varrat-szedésen, s azóta bánt, hogy segíthettünk volna Neked!

  VálaszTörlés