2009. március 4., szerda

... és Boborján, azt elhiszi, hogy este csigalépcsõn megy le a Nap?

Jajjistenem!
Igyekeztem érthetően fogalmazni, de mindhiába, úgyhogy:

Ha valaki az előzőekből azt vélte kiolvasni, hogy ateista lettem, el kell szomorítanom. Még egyszer röviden: megrendült a bizalmam (értsd: hitem) abban, hogy alternatív módszerekkel meg lehet(ett volna) szabadulnom az agydaganattól.

Ha volna két életem egyidőben, csak az egyik ment volna a műtőbe, a másik meg kezeltetné magát mindazzal, amit a vitaminos vitában leírtam, és szedne mindenféle szert, szirupot, folyadékot, tablettát és füvet. De nincs kettő, úgyhogy örülök, hogy végül is ittvagyok. :-)

Többet erről nem is írok.

5 megjegyzés:

  1. Szívből örülök a gyógyulásodnak! Nagyon jó ilyeneket olvasni, hogy valaki megtalálta a gyógyulásához vezető utat. A konklúzióddal nem tudok egyetérteni, ezt nem érzem ennyire feketén és fehéren.
    Számomra mindegyiknek meg van a helye az én életemben, ugyanúgy a racionális világnak, mind a spirituális világnak, mind a hagyományos orvoslásnak, mind a természetgyógyászatnak. Nem hiszem, hogy ezek csak külön, egymás ellen tudnak működni, vagy hogy csak az egyik, vagy csak a másik. Mikor, minek van meg a helye és ideje ...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Ildikó!
    Hát itt jön be az, hogy milyen szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, más a világképünk, más a gondolkodási módunk, másban hiszünk, mást próbálunk ki, más hoz nekünk szerencsét és egészséget.
    Puszillak!

    VálaszTörlés
  3. Szia Gabika! A Bori egyre tüneményesebb, s Te is egyre jobban nézel ki. Ennyit tesz a gyógyulás. Egy boldog anyuka néz vissza a képről!! Vigyázzatok magatokra. Remélem sikerül az idén találkoznunk. Üdv Balázsnak is! Puszi: Edit

    VálaszTörlés
  4. Szia Gabi !

    Csak így tovább még legalább 50 évig ! Minden jót Nektek, remélem a V10-en találkozunk :-)

    Pusza !

    VálaszTörlés
  5. bocsi, gyuri62 a névtelen :)

    VálaszTörlés