2009. február 27., péntek

Levelet kaptam Brandon Bays képviselőjétől

Szóval van egy amerikai nő, Brandon Bays, akit az agykontroll szervezet is favorizál, és az a legenda övezi, hogy kosárlabda nagyságú daganatot gyógyított meg magának 6 hét alatt, sebészeti beavatkozások és gyógyszerek nélkül. Az egyik ismertető szerint az író régóta foglalkozott személyiségfejlesztéssel és egészséges életmóddal, amikor hasa már úgy nézett ki, mint egy 6 hónapos terhesnek. Félve ment el szűrővizsgálatra, és egy kosárlabda nagyságú daganatot találtak nála. Sürgősen műteni kellett volna, de ő időt kért az orvosától. Meg akarta találni az okát, hogy miért alakulhatott ez ki benne, annak ellenére,hogy életmódja egészséges volt. Kiderült a daganatot régi sérelmek okozták. Mikor sikerült feloldani ezeket, és megbocsátania a sérelmei okozóinak és magának, a daganat mérete csökkeni kezdett, majd megszűnt. Ezután kidolgozta Belső Utazás módszerét, ami egy vizualizációs-meditációs anyag, és világszerte vannak tanfolyamai.

Írtam a hölgy oldalára, amely levelet magyarul is elküldtem a magyarországi Belső utazás szervezetnek is. Így hangzik:

Kedves Belső Utazás Szervezők!
Kérem Önöket, küldjenek nekem egy fotót, amelyen Brandon Bays látható a kosárlabda méretű tumorral és annak pszichikai úton történő elmulasztása után. Szeretném segítségükkel a belső utazással való gyógyulásba vetett hitemet erősíteni.
Köszönöm segítségüket!
Üdvözlettel:
KG
oligondendroglióma-túlélő

A levél egyszerűen megfogalmazva angolul:

Dear Brandon Bays,
Please, send me a photo about You with your basketball-sized tumour in your belly and one without it, which You have cured with your mental/psychic method. I ask You to do me this favour, because I want to deepen with your kind help my faith and belief in spiritual inner healing and to enhance my optimistic attitude.
Thank You for your help!
Best Regards:
GK from Hungary
(an oligodendroglioma survivor)


És ma este már választ is kaptam, amely válasz szerint Brandon minden bizonyítéka odaveszett évekkel ezelőtt a malibui tűzben (amikor is leégett a háza a könyve szerint). Majd arról ír a képviselője a levélben, hogy az az igazság, hogy Brandon Csodás, új, gyógyult lényére kívánnak koncentrálni. Kaptam mellékelve kettő db. pózolós-mosolygós-optimista fotót.

Íme az eredeti levél:

Thank you for your request. I need to share with you that all of the pictures and “evidence” of the actual tumor burned up in the Fire she had in Malibu many years ago. The truth is that we really want to focus on the Beautiful new healed being that she is today and though that happened, she is alive and well blessing the lives of many around the world today. I have attached two photo’s of her for you to help you deepen your “faith and belief in spiritual inner healing and to enhance my optimistic attitude”. Please let me know if you need anything else. Thanks. Take care.

Enjoy the Journey,
Maryann Baker

The Journey - NORTH AMERICA
usainfo@thejourney.com
Po Box 10 Louisville, CO 80027
Ph: (973) 680-0271 or 303-997-3397 extension #101
Fx: (973) 453-8306
www.TheJourneyUSA.com www.TheJourneyCanada.com

http://www.thesecret.hu/brando n_bays_gyogyulas_csillagvirag
http://www.belso-utazas.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése