2008. december 14., vasárnap

Zárul Gabi mókatára - egyelőre

Kedves Mindenki, aki azzal töltötte értékes idejét, hogy ezt a blogot olvasta, hozzászólt, segített, támogatott, megosztotta velem a gondolatait, érzéseit! Rövid gondolkodás után úgy határoztam, hogy felfüggesztem az írást, mert igazából nincs miről mindaddig, amíg el nem megyek a következő MR-re, az pedig csak 2009. február 26-án lesz. Írogathatnék minden másról, vagy bemásolhatnám a titkos naplóm jegyzeteit :-), de nem akarok a tárgytól nagyon eltérni. Ezért egyelőre megköszönöm Nektek, hogy velem voltatok, szurkoltatok, támogattatok. Kívánok Nektek Áldott Karácsonyt, boldogságot, egészséget a következő évre! Gabi



5 megjegyzés:

  1. Szia Gabi!

    Örülök, hogy jobban vagy:)))

    Nektek is boldog Karácsonyt, és nagyon vidám 2009-et kívánok!!!

    Magdi

    VálaszTörlés
  2. Gabi,

    Megértem, h így döntöttél, ne is forogjon ekörül az életed, a gondolataid; ez az időszak a születésről szól, nem az elmúlásról.
    Légyszimindenképp számolj be februárban, mi itt leszünk és várni fogjuk a fejleményeket! :-)

    VálaszTörlés
  3. Ugyanezeket neked, Gabi!

    VálaszTörlés
  4. Szia Gabi!

    Elhűlve, da aztán nagy boldogsággal olvastam az oldaladat!
    Nagyon örülök a csodás gyógyulásodnak!!!!!

    Csak egyszer találkoztunk (2005-ben, az esztergomi 200 km-es túrán én voltam a Puch bicajos srác, akivel Komáromtól együtt mentél.), de már ebből is mély benyomást szereztem Rólad. A vidámságod úgy látom még a nehéz időkben is benned volt.

    Igyekszem én is imádkozni Érted!

    Ha Székesfehérváron járok, akkor pedig viszek Neked majd valamit, amit Pió atya városából, San Giovanni Rotondóból hoztam.

    Áldott Karácsonyt!
    Gábor

    VálaszTörlés
  5. Boldog, egészségben bővelkedő új eszetendőt kívánok neked és a családodnak!

    VálaszTörlés